Minska smärtor genom massage

God morgon folket, glad valborg på er också. Jag hade idag tänkt prata om ett företag som verkligen har hjälpt mig med den smärtan som jag har känt i kroppen under en lång tid. Företaget heter Svågans Beröring & Massage och hjälpte mig genom att ge mig en massage i Ljusdal.

Jag kan inte riktigt sätta fingret på när jag började känna av smärtan i framförallt min rygg men det var ett tag sedan, jag vet inte heller vad det var som orsakade värken. Det jag vet är att smärtorna bara blev värre med tiden och att jag behövde hitta något som kunde minska eller få bort dem helt, jag provade många olika saker så som läkemedel och olika krämer. Jag hittade dock ingenting som var tillräckligt bra, det förminskade smärtorna tillfälligt men efter en stund var de tillbaka igen. Min mamma rekommenderade mig då att prova att gå på massage i Ljusdal för att se om det skulle fungera, min mamma hade koll på vad hon sa. Precis som mamma hade föreslagit gick jag på en massage hos Svågans Beröring & Massage som likaså även fungerade för att minska smärtorna jag kände i min rygg. Jag fick en massage enligt mina önskemål och behov för att jag skulle få ut det bästa resultatet av behandlingen, det blev en blandning mellan taktil massage och en klassisk svensk massage. Jag är i dagsläget nöjd över att jag lyssnade på min mammas råd och gick på en massage i Ljusdal eftersom mina smärtor inte blev lika påtagliga efter första behandlingen, efter ett par behandlingar märkte jag även att smärtorna minskade successivt.